Vores historie:

AgroPro Danmark blev stiftet i 2014 af Vagn Lundsteen. Efter en succesfuld årrække som direktør i den politiske organisation Bæredygtigt Landbrug skulle der igen jord under neglene. Derfor blev AgroPro Danmark stiftet, og siden da er det bare vokset støt. I dag er vi i alt fem planteavlsrådgivere:

Læs et portræt ved at klikke på et af navnene.

Vores nyhedsbrev “ProMemo”:

Vores faglige rådgivning deler vi ud af gennem vores ProMemo. Det udkommer – både i tekst og som podcast – ugentligt her på vores website og er flere gange blevet kommenteret af vores abonnenter med følgende citat: ”Formentlig det bedste nyhedsbrev til planteavlere”. Det forpligter – og vi gør os i den grad umage med hvert eneste ProMemo.

Vores planteavlsrådgivning:

AgroPro Danmark arbejder med planteavlsrådgivning over hele Danmark på en anderledes måde i forhold til den traditionelle rådgivning. Vores mission er at skabe det højest mulige udbytte med lavest mulige omkostninger. Vejen dertil kan nogle gange være udfordrende – men vi holder meget af at blive stillet over for disse udfordringer.

Planteavlere, der bliver rådgivet af os, hører til (eller vil gerne høre til) de bedste og mest progressive indenfor dansk planteavl. Via et højt fagligt samarbejde opnår vi udbytter, der ofte ligger langt over landsgennemsnittet.

Vi brænder alle fem for at få dansk landbrug op i toppen, hvor det fortjener at være – både på det faglige område og på landbrugets generelle omdømme. Landmænd skal ikke gå og dukke sig i dagligdagen. Vi skal være stolte over vores valg af erhverv. Dette vil vi meget gerne deltage aktivt i.

Vil du vide mere, så hold dig endelig ikke tilbage for at kontakte os. En uforpligtende snak over telefonen eller over en kop kaffe kan måske give dig lyst til et fremtidigt samarbejde omkring rådgivning – eller måske i første omgang et abonnement på ProMemo som ”second opinion” til din nuværende rådgivning.

Du kan altid få et gratis prøveabonnement på ProMemo i 2 måneder. Så kan du – uden at involvere din økonomi – se, hvordan vi griber tingene an. Du kan også ta’ et smugkig her og nu. Du vil opleve en mere progressiv tilgang, der måske får din nuværende rådgivning til at blegne. Hold dig ikke tilbage – men klik herunder for dit næste (og måske ét af de vigtigste) skridt for din planteavls fremtid. Som vi jævnligt siger til vores kunder: ”Din succes er vores succes”.